• (+31) 497 512332
  • info@wasserij-steensel.nl
  • Stevert 15 5524 KB Steensel

Linnen wassen

Linnen een bijzonder mooi product wat u mogelijk met veel plezier klaar legt voor uw gasten. Maar linnen is erg gevoelig voor kreuken en krimpen. Dit betekend dat linnen een bijzondere handeling nodig heeft.

Linnen wassen

Linnen is een luchtig materiaal, wat er bijzonder chique uit ziet. Een materiaal wat overigens in mindere mate vlekken opneemt, echter heeft dit ook zo zijn voordelen. Linnen max slechts op een temperatuur van ca 30 graden gewassen worden. Dit om het kreken en met name de krimpmarge tegen te gaan. Binnen ons handelings management houden we hier in het bijzonder rekening mee.

Het drogen van linnen geschiedt tevens met voorzichtigheid, u merkt wel. Het product linnen, bijzonder mooi maar ook een lang proces om het zo goed mogelijk voor u te houden.

Eigenschappen linnen
Linnen is sterk en duurzaam, het voelt zacht en comfortabel aan bij het dragen. Het wordt zachter en sterker naarmate het meer gebruikt wordt. Linnen is vochtabsorberend, het kan 20% van het eigen gewicht opnemen aan vocht, daarna gaat het pas vochtig aanvoelen

Geef een reactie

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Hi, hoe kunnen wij u helpen?