• (+31) 497 512332
  • info@wasserij-steensel.nl
  • Stevert 15 5524 KB Steensel

Wassen in de horeca

Hygienisch wassen in elke horeca gelegenheid is van bijzonder groot belang, zo groot dat u het mogelijk niet in de gaten heeft. Het maakt in dit geval niet uit of het een cafe, restaurant of hotel betreft. Schoon en zuiver telt. Uw clienten beleven een ervaring in uw établissement, een ervaring die jarenlang meegaat. Een eerste goede indruk achterlaten is dus van wezenlijk belang.
Mochten de linnen niet goed schoon zijn, dan ervaart uw klant dit als negatief en stelt hij of zij vaak de vraag of de rest van uw organisatie [lees toilet ruimte en keuken] wel hygiënisch zijn.
De beeldvorming van de klant over uw bedrijf zal zich dus negatief gaan vormen.

Wit telt in dit geval.

Het wassen van uw linnen kost een hoop geld op jaarbasis, maar deze kostenpost wordt nog zwaarder wanneer aan de andere kant de beleving van de klant niet goed is en u derhaslve minder omzet gaat draaien. Schoon bed- en linnengoed is DE criteria van uw organisatie, negativiteit [negatieve ervaringen] kosten u uiteindelijk geld.

De beste manier om deze kwaliteit te bewaken, is om dit te doen door een professionele organisatie. Een organisatie die hier kennis van heeft en staat voor schoon, wit uw klantbeleving de beleving van uw klanten. Aan welke eisen de schoonheid van uw linnen moet voldoen, kunnen wij u perfect vertellen. Melden wij dan nu hier dat wij DE organisatie zijn om uw schone linnen te verozrgen. Ja, dat doen we. Met bijna 100 jaar ervaring in de B2B branche kunnen wij met recht zeggen dat we exact weten wat uw klant wenst.

Ga voor kwaliteit, verras uw klant met een prettige beleving. Uw klanten zullen terug keren.

Wenst u meer informatie, neem dan contact met ons op.

        

Geef een reactie

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Hi, hoe kunnen wij u helpen?