• (+31) 497 512332
 • info@wasserij-steensel.nl
 • Stevert 15 5524 KB Steensel

Werkkleding

Net als bij alle andere kleding wordt uiteraard ook met regelmaat je werkkleding gewassen. Je wilt uiteraard dat je verzorgt op je werk aankomt, je bent immers het visitekaartje van je bedrijf, zelfstandig of in loondienst.  Maar waar moet je eigenlijk opletten bij het wassen van je werkkleding? Werkkleding heeft vaak een speciale behandeling ondergaan om je tegen de gevaren op je werk te beschermen en wordt vaak viezer dan gewone kleding. Daarom heeft werkkleding net even wat meer zorg en aandacht nodig.

Werkkleding is vaak stevig en vast van stof, dit betekend dat de kleding een andere behandeling nodig heeft dan normale kleding. Tevens moeten je rekening houden met bedrijfslogo’s die erop gemaakt zijn. Wassen op een hoge temperatuur is dus niet verstandig, tenzij je dit op een kort programma doet.

Niet alle bedrijfskleding mag je zomaar wassen, indien je werkt met [zware] chemicaliën is het niet verstandig om dit zomaar in een wasmachine te doen. Hier zijn bijzondere processen voor, welke die leggen we je graag uit in een persoonlijk gesprek. Dit geldt voor diverse soorten werkkleding; horeca, bouw etc

Bent u op zoek naar nieuwe bedrijfskleding, we hebben een warm contact met een bedrijfskleding specialist in de buurt. Graag stellen wij u aan hen voor. Uiteraard is er in het proces van wassen nog veel meer gaande, wij wassen voor bijzonder veel bedrijven. Kunnen we hierin ook iets voor u betekenen, neem dan zeker even contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek.

 

  Geef een reactie

  Your email address will not be published.

  You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

  Hi, hoe kunnen wij u helpen?